body
کد خبر: ۱۹۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰
برخی گیاهان دارای کلسیم هستند.
به گزارش امینانه، در این مقاله قصد داریم ۱۰ غذای گیاهی را معرفی کنیم که حاوی کلسیم است:


کلم بوک چوی:
کلسیم: به ازای نصف پیمانه کلم بوک چوی ۷۹ میلی گرم

ساقه‌های سبز یا سفید این کلم زمانی که پخته شود نیز ترد باقی می‌ماند. این کلم سرشار از کلسیم، ویتامین C و آنتی اکسیدان است. بوک چوی در غذاهای آسیایی زیاد دیده می‌شود.

 
برگ چغندر
کلسیم: به ازای نصف پیمانه چغندر پخته ۸۲ میلی گرم

چغندر معمولا به خاطر ریشه متراکمش شناخته شده است اما برگ‌های آن نیز طعم خوبی دارد و سرشار از مواد مغذی همچون کلسیم و ترکیباتی همچون بتائین است که به جریان بهتر خون کمک می‌کند.

 
بادام:
کلسیم:به ازای ۲۸ گرم از بادام ۸۲ میلی گرم کلسیم وجود دارد.

در میان آجیل‌ها، بادام سرشار از پروتئین، روغن‌های سالم، ویتامین B و سایر مواد معدنی همچون کلسیم است. بادامی که در روغن سالم تفت داده شده کلسیم بیشتری از بادام خام دارد. شما می‌توانید بادام برش خورده را روی سالاد و سایر مواد غذایی بریزید.

 
لوبیا چیتی:
کلسیم: به ازای نصف پیمانه لوبیا چیتی پخته شده ۸۶ میلی گرم

لوبیا چیتی منبع خوبی از پروتئین، فولات، فیبر و مواد معدنی همچون کلسیم است. شما می‌توانید آن را به صورت پخته در سالادها و غذاهای خود به کار ببرید.


کلم:
کلسیم: به ازی نصف پیمانه کلم پخته شده ۹۰ میلی گرم

این کلم نیز همانند سایر کلم‌های موجود در این خانواده، می‌تواند کلسیم، آنتی اکسیدان و ویتامین‌های مورد نیاز را به رژیم غذایی افراد اضافه کند.
 

لوبیای سفید:
کلسیم: به ازی نصف پیمانه لوبیای سفید پخته شده ۹۶ میلی گرم

این لوبیاها را می‌توان به راحتی در رژیم غذایی گنجاند. لوبیای سفید حاوی پروتئین، کلسیم و فیبر است.شما می‌توانید آن را در سوپ، ساندویچ یا سایر غذاها استفاده کنید.

 
ریشه تارو:
کلسیم: به ازای نصف پیمانه ریشه تاروی پخته شده ۱۰۲ میلی گرم

ریشه تارو شبیه سیب زمینی سفید است و کلسیم بسیار زیادی دارد.


لوبیای چشم بلبلی:
کلسیم: به ازی نصف پیمانه لوبیای پخته شده ۱۰۶ میلی گرم

این لوبیا نیز می‌تواند منبع خوبی برای کلسیم باشد. شما می‌توانید آن را به همراه هویج، کرفس، پیاز و سیر تفت دهید.


گیاه سلمه تره:
کلسیم: به ازی نصف پیمانه سلمه تره پخته شده ۱۱۴ میلی گرم

این گیاه طعم خوبی دارد و سرشار از کلسیم و پروتئین و نیز ویتامین A و C است. سلمه تره جزو هشت علف هرزی است که می‌توان آن را مصرف کرد.


میوه کاکتوس:
کلسیم: به ازای یک دوم پیمانه ۱۲۲ میلی گرم

زمانی که پخته شود طعم خوبی خواهد داشت. شما می‌توانید آن را به صورت نواری با مربعی برش دهید و در تاکوهای خود استفاده کنید. این گیاه مواد معدنی بسیار همچون منیزیم و کلسیم دارد و به تنظیم قند خون کمک می‌کند.

منبع:majalesalamat.com

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
در صورت انتشار نظر به شما ایمیل زده می شود
* نظر: