body
کد خبر: ۱۷۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۶
به جای شمردن خطرات ناشی از مصرف گوشت قرمز ، بهتره این نکته رو فراموش نکنیم که این گوشت، سرشار از مواد مغزیه.
به گزارش امینانه از  «بهداشت نیوز» یک برش ۱۰۰ گرمی گوشت گاو خام، حاوی حدود ۲۵ درصد ویتامینB-۳ توصیه شده روزانه و ۳۲ درصد "روی” توصیه شده برای مصرف یک روز هست.

گوشت قرمز، حاوی «آهن خون» بالاییه که بیشتر از آهن گیاهی در بدن جذب می‌شه. همچنین گوشت قرمز  دارای ویتامین B-۶، سلنیوم و سایر ویتامین‌ها و مواد مغزیه.

تا امروز همیشه توصیه می‌شده که برای حفظ سلامتی کمتر گوشت بخوریم. به عنوان مثال، موسسه آمریکایی تحقیقات سرطان، توصیه می‌کنه در هفته فقط ۵۰ گرم گوشت قرمز بخورید تا از خطر سرطان در امان باشید و مصرف گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس رو کلا متوقف کنید.

با این وجود، در حالی که دستورالعمل‌های غذایی جدید به آمریکایی‌ها توصیه می کنند که مصرف گوشت قرمز، را کاهش بدن ولی این دستورات غذایی محدودیت روزانه رو مشخص نمی کنند.

با این حال، محققان به این موضوع اشاره کردند که گوشت قرمز دارای ارزش غذایی زیادیه اما برای جلوگیری از خطرات مصرف گوشت،‌ باید مقدارمصرفش مشخص و کنترل بشه.


انتهای پیام/

برچسب ها: گوشت قرمز
نام:
ایمیل:
در صورت انتشار نظر به شما ایمیل زده می شود
* نظر: